Grundaren av Sportbiz 4U AB har ett gediget förflutet från föreningslivet. Sam aktiv i allt från barndomen till nu i vuxen ålder har det spelats handboll, fotboll, bordtennis, golf & padel bara för att nämna lite grann…

Förutom det aktiva så har Henrik varit fotbolls- & handbollstränare för både ungdoms- och seniorlag. Utöver det så finns erfarenhet från kommittéarbete på golfklubb och utbildning på förbundsnivå.

Detta segment hos Sportbiz 4U erbjuder konsultuppdrag för föreningar och förbund i idrottsvärlden. Sedan 2012 har Henrik haft ett deltidsuppdrag som Klubbchef hos handbollsföreningen KFUM Ulricehamn.

Där har uppdraget gällt det mesta från normala administrativa uppgifter till sponsorinförsäljning och skapande av arrangemang.

Det största uppdraget gällande arrangemang är ansvaret för att planera och genomföra SM i beachhandboll i Ulricehamn under två år, något som slog så väl ut att vi även fick uppdraget att arrangera de första landskamperna någonsin på svensk mark i just beachhandboll på vår hemmaplan i Ulricehamn.

Vill du och din förening ha hjälp med utveckling, projekt eller enklare administration? Tveka inte att hör av er till oss, vi finns för alla!